Nieuw bij Takkewijf! | Workshopruimte in Didam

 

Even voorstellen:

Ik ben ongeveer 60 m2 groot, heb ruimte voor maximaal 16 personen en bevind mij op 130 meter afstand van het

Takkewijf Base Camp in Didam.

 

Het is zo ver!

Vanaf 1 juli 2022 heb ik mijn eigen workshopruimte, dicht bij huis en bijna klaar om jou te ontvangen. Iets waar ik altijd van heb gedroomd. De afgelopen jaren heb ik verschillende ruimtes gehuurd voor thema-workshops. Nu ik mijn eigen ruimte heb, biedt dit meer mogelijkheden. Ik denk zelf aan:

 

-       Kleine en grote groepen van 4 tot max 16 personen

-       Thema workshops met pasen, kerst, voorjaar, najaar, allerheiligen

-       Draadtechnieken en boeketframes

-       Grotere projecten van natuurlijk materiaal

 

Heb jij nog een leuk idee of wens? Ik ben erg benieuwd en zou het leuk vinden als je mij een berichtje stuurt.